Vliegen op Varna

Het zelf boeken van een appartement en een vliegticket geeft u maximale vrijheid en is heel voordelig. Met behulp van onderstaande aanwijzingen moet het mogelijk zijn om goedkope vliegtickets op Varna te vinden.
Het mooiste is als u een rechtstreekse vlucht kunt boeken. Deze reguliere lijnvluchten kunt u het hele jaar door (goedkoop) boeken met Wizzair vanaf Eindhoven of Ryanair vanaf Brussel Charleroi. In het zomerseizoen van mei tot de tweede helft van oktober zijn er chartervluchten vanuit Brussel, Keulen, Düsseldorf en Amsterdam.

 

 

 

Met de auto? U blijft binnen de EEG en uw vakantie begint meteen. Het is net zo eenvoudig als reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Spanje. De route door Roemenie is geweldig, veel ooievaars op electriciteitspalen en huizen, mooie zigeunerdorpen met hun bijzondere huizen en kerken. 26 reisuren.

 

 

Conclusie:

Een onvergetelijke vakantie, in positieve zin, hoeft dus niet duur te zijn. Het levensonderhoud thuis is duurder, met andere woorden: “ Verdien geld door op vakantie te gaan”!

 

Het begrip "Leven als God in Frankrijk" is nog mogelijk maar dan in Bulgarije.

 

Een vakantie in dit fantastisch mooi land is een belevenis, een emotie die u ten minste een keer beleefd moet hebben.

 

Bij boeking zullen wij u rijkelijk voorzien van tips en bij aankomst wegwijs maken in de omgeving.

 

Voor al uw vragen, informatie neemt u contact op middels het invullen van het contactformulier, voor reserveren het reserveringsformulier. U kunt dit doen in het Nederlands, Engels, Duits of Bulgaars.

 

Wilt u hulp bij het vinden van een routebeschrijving c.q. vliegtickets? Wij helpen u graag met ons vrijblijvend advies. Wij streven ernaar u binnen een werkdag te antwoorden.

 

Natuurlijk zijn wij ook tijdens uw verblijf telefonisch bereikbaar en indien nodig snel aanwezig voor ondersteuning in wat dan ook.

 

Wij wensen U een heel fijne vakantie in Bulgarije toe!